Coffee Summit
Batch #2 

Competiția Regională de Aeropress

26 - 27 Aprilie 
Palas Campus



Despre Coffee Summit

Pregătim două zile dedicate cafelei de specialitate și a pasionaților de gusturi fine. 

Coffee Summit este primul eveniment din Iași care adună sub același acoperiș cafenelele din Iași care lucrează cu cafea de specialitate și antreprenori locali din domeniul HoReCa.

Palas Campus va fi gazda unei palete de gusturi fine, cu accent pe cafea, dar și pe produse locale.

Organizatori: Barbă Lată, Asociația Blueberry
Parteneri: Olympus Carpos
Parteneri de cafea: MABO Coffee Roasters
Parteneri de echipamente: Artisan Coffee Gear
Găzduit de: Palas Campus

ImageImageImageImage
ImageImageImageImageImage
ImageImageImageImage
ImageImageImageImageImage

Expozanți

Antreprenori din mediul local au ocazia de a-și prezenta originile cafelelor de specialitate, abilitățile în prepararea cafelei și echipamentele pe care le folosesc.

Teo’s Cafe | Navar Coffee | Capuchin Coffee Roasters | JassyroFrateria | Expert Mind | NoiNoi

& more to be announced

În cadrul evenimentului va avea loc și Competiție Regională de Aeropress, la care se pot înscrie barista din toată regiunea Moldovei și nu numai.

Taxa de participare este de 100 de lei, iar cei înscriși vor primi 250 de gr. de cafea pentru a exersa acasă pentru competiție, și 250 gr. de cafea în ziua evenimentului.

Competiția va fi jurizată de 3 profesioniști în domeniul cafelei.

Silviu Coman - barista și co-creator Jassyro

Emanuel Varga - owner & roaster Capuchin Coffee Roasters

Vlad Nastasa - co-founder & barista Navar Coffee

Cu ajutorul comunității, cele mai bune 3 cafele preparate vor fi premiate în bani astfel: de la 500 RON locul 3,1000 RON locul 2 și 1500 RON locul 1. Primul loc va participa la Competiția Națională de Aeropress din cadrul Slow Coffee Festival cu toate costurile acoperite, având șansa să reprezinte România la Competiția Mondială de Aeropress, dacă trece de etapa națională.


Ce va găsi publicul la eveniment

Acces gratuit la cafele de specialitate preparate prin metode alternative

Standuri ale cafenelelor locale și ale antreprenorilor din mediul horeca, cu produsele acestora puse spre degustare și vânzare. 

Expozanți: Teo’s Cafe, Jassyro, Navar Coffee, Frateria, Capuchin Coffee Roasters 

Sesiuni de discuții despre industria cafelei și a antreprenoriatului în domeniul horeca

Informații și workshopuri: la standurile expozanților veți afla mai multe despre cafeaua de specialitate, de unde provine aceasta, procesul prin care trece pentru a ajunge în pahare și moduri de preparare a cafelei

Competiția Regională de Aeropress - câștigătorul competiției va participa la faza națională, iar de acolo are șanse să reprezinte România Campionatul Mondial 

Atmosfera evenimentului va fi întreținută cu un târg de vinyluri pe parcursul celor două zile. Seara este rezervată pentru networking în cafenelele partenere din cadrul Palas Campus.